Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde afli ce criterii trebuie sa indeplineasca cea mai buna usa de exterior | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, January 20, 2019

…unde afli ce criterii trebuie sa indeplineasca cea mai buna usa de exterior

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/11/2018

Usa de exterior moderna reuseste sa joace mai multe roluri. Pe langa faptul ca ofera siguranta impotriva eventualilor infractori, este un puternic element estetic si de asemenea poate sa fie o piedica serioasa impotriva inundatiilor sau chiar impotriva incendiilor.

In momentul achizitiei unei usi de exterior trebuie sa se tina cont de mai multe criterii, in asa fel incat viitorul sa nu aduca prea mult situatii in care sa fie nevoie de reparatii sau deblocari, chiar daca sunt centre de reparatii usi Bucuresti extrem de performante.

Care sunt principalele criterii pentru alegerea unei usi bune de exterior?

Expertii de la robadel-servicii.ro au analizat problemele intalnite de firmele de deblocari usi Bucuresti, ajungand la concluzia ca o astfel de achizitie trebuie sa tina cont de:

  • Materialul din care este realizata usa. Lemn, fier, otel, fibra de sticla sau PVC? Sunt materiale intalnite adeseori in magazinele de profil si fiecare dintre acestea poate sa fie o solutie buna. Lemnul este foarte atractiv din punct de vedere estetic, insa necesita destul de mult timp pentru mentenanta. Otelul si fierul reprezinta variante excelente pentru siguranta, insa daca o usa din acest material este supusa la ploi frecvente, rezistenta este de maxim 5 ani. In plus, exista intotdeauna riscul blocarii. Fibra de sticla este cea mai noua varianta de usa, la fel cum este si PVC-ul. Acestea rezista foarte bine la factori externi, insa estetica nu este intotdeauna cea mai placuta.
  • Tipul de usa. Cele mai simplu de ales usi sunt cele pentru apartament, deoarece nu sunt supuse factorilor externi. Exista o multime de firme care produc doar usi destinate apartamentelor. De asemenea, exista usi destinate magazinelor, care sunt supuse unui trafic foarte mare si usi destinate intrarilor din exterior, care au nevoie de o rezistenta foarte mare la inghet-dezghet si de o constructie care sa asigure izolare termica excelenta.
  • Securitatea. In ceea ce priveste securitatea exista o multime de solutii, unele mai inedite decat altele. Majoritatea oamenilor opteaza pentru usile standard, cu yala si cheie, insa exista si persoane care aleg usile care se deschid cu amprenta sau chiar cu parola vocala. De asemenea, sunt foarte populare usile cu interfon sau cu telecomanda. La securitate nu contribuie doar sistemul de inchidere si deschidere, ci si calitatea balamalelor si a tuturor accesoriilor.
  • Design. Evident, designul este si el important. Pana la urma, usa de la intrare este cea care ofera primul impact asupra unei locuinte sau asupra unui spatiu comercial. Din fericire, in ceea ce priveste designul optiunile sunt cu adevarat nelimitate. Este bine sa se tina cont de aspectul usii doar dupa ce s-a stabilit deja gradul de siguranta, tipul de material utilizat si toate celelalte criterii.

O usa de intrare ar trebui sa reziste zeci de ani fara niciun fel de probleme. De asemenea, este bine sa fie aleasa o solutie ce nu are nevoie de prea multa intretinere si reuseste sa asigure flexibilitate, chiar si dupa multe inchideri si deschideri.

Firma de deblocari usi:  SC Robadel Servicii SRL

Adresa: Strada Cetatea Veche nr. 2, Sector 4, Bucuresti

https://www.facebook.com/robadelservicii/

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top