Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde afli cum sa mentii caldura pe timp de iarna | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…unde afli cum sa mentii caldura pe timp de iarna

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/09/2017

Toamna se apropie iar temperatura poate atinge valori destul de reduse, mai ales pe timp de noapte si mai ales in regiunile muntoase. Pentru incalzire se folosesc diferite echipamente electrice sau centrala pe lemne, dar pentru toate este important sa facem economii de materie prima, indiferent ca este vorba de energie electrica, lemne sau orice alt tip.

Cel mai important este sa ai ferestrele etansate, adica sa nu existe pierderi de caldura. Ideal este sa ai geamuri tip termopan, oricum verifica-le si pe acestea sa nu aiba pierderi de caldura. Anumit produse consuma mult curent electric pe timp de iarna de aceea este bine sa fiti atent sa nu faceti risipa intrucat aceasta se va vedea pe factura de energie.

La fel de important este sa ai usile izolate, adica sa nu permita pierderi de caldura. Radiatoarele si caloriferele nu trebuie sa fie blocate, deci nu aseza nimic in fata lor, pentru a putea raspandi caldura in toata camera.

Utilizati aparate cu termostat care regleaza pornirea si oprirea echipamentului de incalzire, astfel incat sa nu functioneze incontinuu si sa consume inutil.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top