Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti poti face nunta in natura | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…unde iti poti face nunta in natura

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/06/2017

Acum ceva timp am pornit in cautarea celor mai frumoase locuri din Bucuresti sau din imprejurimi din care sa ne alegem unul in care sa organizam nunta la care visam. Ne-am oprit din cautari la TreeHouse Forest, o locatie pentru nunti in aer liber situata la aproximativ 30km de Bucuresti care combina perfect padurea, spatiile verzi si piscina.

Pozele redau foarte putin din atmosfera de la TreeHouse Forest, trebuie sa ajungeti acolo pentru a aprecia cu adevarat aerul curat, padurea cu zona terasata unde se pot organiza inclusiv ceremonii, gazonul, piscina (care nu e doar de décor J), sala cu vedere la piscina si geamuri mari culisante, ringul de dans din exterior si luminile de pe terasa care completeaza ambianta.

Flexibilitatea personalului este de asemenea de apreciat, avand in vedere ca o nunta organizata in aceasta locatie presupune coordonarea mai multor aspecte (catering, decoratiuni, muzica, tort, etc) fata de un eveniment organizat intr-un ballroom traditional. Totusi, cei de la TreeHouse au si pachete care includ decoratiunile sau serviciile de catering – astfel va puteti concentra pe alte lucruri in perioada premergatoare evenimentului.

Pe langa Forest, puteti alege din alte 2 locatii puse la dispozitie de TreeHouse pentru organizarea de nunti, botezuri sau chiar evenimente corporate, gasiti mai multe detalii accesand website-ul: nuntainnatura.treehouse.ro.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top