Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde gasesti informatii utile despre transportul pisicilor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…unde gasesti informatii utile despre transportul pisicilor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/03/2017

Exista cateva lucruri  pe care le poti face inainte sa transporti o pisica: planificare in avans (transporturile pot fi programate pentru anumite date) si informare despre destinatie (ar putea exista particularitati ale cerintelor legislative pentru fiecare tara in parte).

Daca te-ai relocat in afara tarii si vrei sa aduci si pisica, este bine de stiut ca exista o firma de Transport pisici international specializata si cu multa experienta in aceasta activitate care te poate ajuta sa intelegi legislatia din domeniu si conditiile care trebuie indeplinite in cazul transportului de animale vii. Cat despre starea pisicii tale, aceasta va fi tinuta in cusca ei, fara a avea posibilitatea sa interactioneze cu alte animale, custile fiind bine ancorate in masinile speciale si oferind pisicii spatiul necesar pentru o calatorie cat mai confortabila. Pisicile vor primi hrana de cel putin doua ori pe zi alaturi de apa la discretie, in functie de ceea ce este stabilit si cu stapanii.

Mai multe detalii gasiti pe site: www.transport-pisici.net

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Urs Marian says:

    Bun articol si rar de gasit. Felicitari!

  2. Este foarte utila existenta unei firme de transport pisici. Ele sunt mai sensibile si au un fel de soc emotional atunci cand trebuie sa ne mutam.
    La vremea cand am avut pisica si a trebuit sa ne mutam la interval de o luna, cu toate ca avea o “casuta” speciala pentru asa ceva, primele doua zile era extrem de debusolata. Insa era foarte desteapta si acest lucru nu-i afecta rutina zilnica (isi gasea cu usurinta noul loc in care era situata tava cu nisip, mancarea, etc.). Pentru a evita astfel de tulburari, este bine sa apelam la o astfel de firma.

home | top