Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde gasesti cele mai bune conditii de calatorie pentru animalele de companie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, April 20, 2019

…unde gasesti cele mai bune conditii de calatorie pentru animalele de companie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/03/2017

Doar posesorii de animale de companie stiu cat de important este ca prietenii necuvantatori sa aiba parte de cele mai bune conditii chiar si pe durata unei calatorii. Pentru a asigura acest lucru atunci cand animalutele necesita transferul in tara sau inafara ei, puteti apela la o companie specializata de Transport animale Germania  care sa fie autorizata pentru transportul special al animalelor vii.
Printre destinatiile spre care au fost transportate animale in ultimii ani se numara si Salzburg, Viena, Nurenberg, Koln, Bonn, Liege, Bruxelles, Gent, Londra, Oxford, Munchen, Stuttgart, Paris sau Birmingham. Masinile folosite sunt de tip 2 si autorizate traces, soferii au atestate speciale si sunt instruiti sa conduca prudent iar animalele sunt tinute in custi speciale fara posibilitatea de lovire sau interactionare in timpul transportului.

Gasiti mai multe detalii pe site:  www.transport-animale.net

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. In tarile europene astfel de sisteme pentru transportul in siguranta al animalelor de companie s-au introdus de foarte mult timp. Si animalul poate fi cel mai bun prieten, asa ca nu vad de ce i-am acorda mai putin interes fata de un om.

home | top