Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde afli cum poate fi transportat animalutul tau in afara tarii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde afli cum poate fi transportat animalutul tau in afara tarii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/03/2017

Daca esti in cautarea unei modalitati de transport inafara tarii a animalului tau de companie, o idee foarte buna este sa apelezi la o companie specializata cum ar fi www.transport-caini.ro. Poti folosi aceste servicii atunci cand emigrezi sau te relochezi si vrei sa iei cu tine si cainele sau pisica fara sa supui animalutele la un stres inutil.

Printre avantajele folosirii unei companii specializate de transport se numara si faptul ca au personal calificat si autorizat, mijloacele de transport sunt utilate cu instalatii de climatizare automate iar destinatiile catre care se poate realiza transferul sunt numeroase. Pe site(Transport caini si pisici Anglia) puteti afla informatii utile despre conditiile care trebuie indeplinite de animalute cum ar fi: niciun animal nu poate parasi tara fara pasaport sau inainte sa implineascsa 4 luni, un examen clinic si o deparazitare sunt necesare inainte de data plecarii, etc.

Sursa foto: www.sheknows.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top