Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde fermierii gasesc informatii utile | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, April 20, 2019

…unde fermierii gasesc informatii utile

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/07/2016

Nu stiu cat de multa lume isi ridica o astfel de intrebare, nu stiu cat de multa lume a auzit macar de aparatele de muls vaci.

Cert este ca antreprenorii din domeniul cresterii de animale cunosc faptul ca aparatele de muls vacile isi dovedesc eficienta atunci cand sunt utilizate, intrucat pot mulge in acelasi timp mai multe vaci.

Avand in vedere ca pe piata exista aparate care pot mulge si 6 vaci in acelasi timp, munca pe care ar fi efectuat-o un fermier in absenta acestor echipamente ar fi necesitat un grad considerabil mai mare de efort fizic si mai multe ore petrecute pentru a duce la bun sfarsit mulgerea.

Daca v-ati propus sa va cumparati un aparat de muls vacile, inainte de a o face, trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte esentiale.

Aparatele de muls vacile – in functie de ce criterii se aleg aceste echipamente?

Printre criteriile cele mai importante cu privire la alegerea optima a unui aparat de muls vacile se numara si urmatoarele:

  • De cate vaci dispune ferma voastra?
  • Cate dintre aceste animale produc lapte?


De asemenea, inainte de a va cumpara un astfel de echipament mai este necesar sa tineti cont de cantitatea de lapte pe care o produce fiecare vaca in parte. Se cunoaste faptul ca vacutele din Romania pot produce cantitati mari de lapte, daca sunt crescute in conditii optime.

Indiferent ca e o cantitate mare sau mica, trebuie sa cunoasteti din prealabil cat lapte produc vacutele voastre astfel incat sa faceti alegerea optima a aparatului de muls, al carui rezervor sa fie in conformitate cu necesitatile dumneavoastra.

Un alt criteriu de care trebuie sa se tina cont consta in alegerea numarului de posturi. In prezent, in mediul online, exista magazine care comercializeaza aparate de muls vacile cu 4, respectiv 6 posturi, care lucreaza precum o sala de muls.

Asadar, daca aveti o singura vaca nu va fi necesar un aparat cu mai multe posturi.

Aparatele de muls vacile, pe langa faptul ca scad substantial timpul de lucru, sunt niste echipamente care se intretin usor si care pastreaza laptele in conditii excelente intrucat acesta ajunge in niste rezervoare speciale.

Printre cele mai cunoscute aparate de muls vacile se numara si urmatoarele:

  • Aparatele de muls vacile cu un singur post
  • Aparatele de muls vacile cu 2 posturi
  • Aparatele de muls vacile cu 4 posturi
  • Aparatele de muls vacile cu 6 posturi

Unul dintre magazinele online care furnizeaza astfel de echipamente la preturi mai mult decat accesibile se numeste Fermierulafacerist.ro.

Echipamentele comercializate de Fermierulafacerist.ro sunt confectionate din materiale de inalta calitate, beneficiaza de garantie, realizeaza o mulgere totala, au capacitati diferite ale rezervoarelor, sisteme de spalare automata si pompe de vacuum pe ulei a caror capacitate ajunge si pana la 550 de litri.

Cum se achizitioneaza aparatele de muls vacile?

Intr-adevar rolul Internetului este de a anula distantele. Fermierulafecerist.ro si-a extins afacerea si in mediul online astfel incat sa fie non-stop disponibil pentru clientii sai.

Astfel, chiar si daca va aflati la ferma, puteti sa va cumparati un astfel de echipament prin intermediul unei comenzi online, care se realizeaza de la un computer, direct pe site-ul magazinului.

Asadar, spor in alegerea optima a aparatului de muls vacile!

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Doc says:

    Asa mila mi e de saracele vacute…

home | top