Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde intelegi cat de importante sunt training-urile pentru compania ta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, August 18, 2019

…unde intelegi cat de importante sunt training-urile pentru compania ta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/03/2016

A-ti antrena angajatii in permanenta inseamna a-ti pava drumul spre succes. Este foarte important sa insisti pe un proces continuu de invatare privind domeniul de activitate al companiei tale. Exista numeroase beneficii pe care ti le ofera cursurile, atunci cand sunt tinute in mod corect si isi ating scopul.

In categoria organizarii cursurilor inedite se incadreaza formatorii de la Traininguri Specializate Romania. Cu diverse programe pentru companii, acestia organizeaza traininguri eficiente, abordand metode care dau cu adevarat rezultate.

Atunci cand participi la un training cu adevarat diferit, vei ramane placut surprins de rezultatele palpabile care apar. Daca pui in practica informatiile acumulate la un curs inedit, vei culege roadele.

Iata in continuare cateva din cursurile care te-ar putea ajuta sa atingi performante noi:

Curs vanzari

Antrenamentul este crucial pentru un angajat in vanzari. Pentru a avea succes in acest domeniu, trebuie sa iti tii angajatii la curent cu ultimele metode eficiente ce trebuie aplicate.

Este important ca formatorii si trainerii sa fie practicieni in domeniu si sa vorbeasca in deplina cunostinta de cauza. Un simplu curs de vanzari nu iti poate oferi ceva intr-adevar nou, insa un intreg program de dezvoltare ar putea.

Acest training este adaptat companiei tale, este un curs personalizat care atinge fiecare problema si o transforma in punct forte. Nu-i de mirare pentru un program care este 80% practic si doar 20% teoretic

Curs management

Pentru a avea succes, orice companie ar trebui sa investeasca in programe de training pentru imbunatatirea calitatii managementului. Managerii au nevoie sa acumuleze permanent cunostinte pentru a indruma eficient echipele pe care le au in subordine. Ei trebuie sa ghideze angajatii pentru a-si imbunatati permanent mediul de lucru.

Trainingul organizat de Traininguri Specializate Romania vizeaza punctual nevoile companiei tale si ofera un program care lucreaza acolo unde ai cu adevarat nevoie. Se identifica nevoile, cunostintele si obiectivele angajatilor si se actioneaza astfel incat sa se ajunga la rezultate reale.

Toate cunostintele acumulate pe parcursul trainingului sunt intarite in cadrul programului de follow up ce se tine la aproximativ 60 de zile dupa. In cele 4 ore ale sesiunii, se discuta privind aplicabilitatea si rezultatele traininglui si se rezolva eventualele probleme aparute pe parcurs.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top