Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde afli cate ceva despre uscatoarele de maini | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, June 24, 2019

…unde afli cate ceva despre uscatoarele de maini

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/02/2016

Pentru petrecerea unei seri relaxante, un om patrunde in spatiul unei cafenele, a unui club sau a unui bar, pregatit sa se distreze si sa se elibereze de stresul cotidian. In locurile unde distractia si relaxarea sunt la indemana oricui, devin importante si altfel de lucruri in anumite momente, precum igiena, ceva absolut necesar in orice tip de spatiu care primeste clienti. Daca detii o astfel de afacere, precum o cafenea, un club sau un bar, esti responsabil nu doar pentru distractia clientilor tai, ci si pentru modul in care sanatatea lor e afectata cand sunt in incinta ta.

In afara serviciului de barista, in cazul cafenelelor, a barmanilor, a chelnerului si a personalului in general, igiena spatiului este, probabil, a doua conditie esentiala pentru orice spatiu ideal pentru relaxare si entertaining. Clientii tai vor ajunge, cu siguranta, intr-un anumit moment in baia localului, unde trebuie sa beneficieze de aparatura moderna, precum uscatoare de maini performante, gata sa indeparteze umezeala mainilor intr-un mod perfect sanitar, si in plus, consumabile in stoc deplin. Acestea sunt lucruri pe care orice manager al unei cafenele, club sau bar trebuie sa le ia in considerare. Tu te-ai gandit deja la ele?

Uscatoarele de maini – intre necesitate si confort

Un client al cafenelei tale, de exemplu, ar putea sa nu simta nevoia unei aparaturi moderne, insa tu trebuie, cu siguranta, sa iei in calcul toate nevoile unei colectivitati, iar uscatoarele de maini au devenit o necesitate, in acest caz.

De ce este nevoie de un uscator de maini performant in club:

  • Daca in cafeneaua, clubul sau barul tau este instalat un uscator de maini, se reduce consumul de hartie, contribuind astfel la protejarea mediului
  • Mai mult, prin eliminarea necesitatii hartiilor cu uz igienic, pentru uscarea mainilor, de exemplu, contribui si la un spatiu mai curat, pentru ca oamenii nu vor mai arunca pe jos hartiile folosite
  • Nu trebuie sa te mai gandesti la consumarea stocului de hartie, pentru ca un uscator de maini utilizeaza doar curent electric, anuland astfel posibilitatea ca un potential client sa se afle in situatia de a nu avea cu ce sa isi usuce mainile

Acestea sunt doar cateva lucruri prin care contribui la satisfactia clientului tau, dar si la protejarea mediului, obtinand astfel doua moduri de a fi la randul tau satisfacut. Desigur, pentru a contribui si mai mult la imaginea localului tau ca spatiu modern, trebuie sa investesti atat in uscatoare de maini performante, cat si in numeroase alte tipuri de produse de curatenie profesionale. De unde poti achizitiona toate acestea la un pret convenabil?

Uscatoare de maini si echipamente profesionale achizitionate din mediul online

uscatoare de maini
Daca ai o cafenea, un bar sau un club, ai probabil numeroase probleme pe care trebuie sa le  iei in calcul si sa le rezolvi pentru a avea o afacere infloritoare. Acest lucru inseamna ca nu ai deloc timp, iar cumparaturile produselor de curatenie profesionale nu trebuie sa iti afecteze in niciun fel timpul personal. De aceea, cumparaturile acestor uscatoare si ale echipamentelor de igiena profesionale pot fi acum usor achizitionate din mediul online.

Magazinul online Arli CO iti sta la dispozitie cu numeroase tipuri de uscatoare de maini ieftine si performante, pe care le poti alege in functie de caracteristici precum timpul de uscare, prezenta unui sterilizator, zgomotul creat si sensibilitatea senzorilor. Mai mult, la Arli ai posibilitatea sa gasesti alte tipuri de echipamente pentru toalete si pentru igienizarea spatiului tau, precum dozatoare de sapun, dispensere de hartie, cosuri de gunoi, si alte tipuri de produse de curatenie esentiale. Cafeneaua, clubul sau barul tau nu se administreaza singure, iar pentru un aspect profesional trebuie neaparat sa iei si aspectul sanitar, iar Arli iti ofera cea mai buna solutie din mediul online.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top