Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti sa iti faci mobila de bucatarie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, June 25, 2019

…unde poti sa iti faci mobila de bucatarie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/02/2016

Renovarea nu este cea mai placuta activitate, insa va promitem ca puteti trece mai usor prin ea daca va alegeti furnizorul potrivit de mobila. De exemplu, mobila de bucatarie este foarte importanta, noi va propunem cateva solutii de organizare pentru bucatarii pe care le-am observat pe site-ul celor de la www.mobilakoncept.ro.

Dintre acestea putem aminti: sisteme de deschidere pe colt, organizatoare de sertare, cosuri jolly, sisteme de iluminare cu led, prize retractabile, etc. Daca ar fi insa sa ne gadim la un lucru de care ne-am indragostit la ultima renovare a bucatariei si nu am mai putea trai fara el, acela ar fi: blatul de piatra!

Chiar si cu alegerea unui furnizor perfect pentru mobila de bucatarie, cu piese de o foarte buna calitate si cu sfaturi utile din partea personalului, exista unele criterii care pot sa va dea peste cap ideile de amenajare. Din acest motiv, este extrem de important sa luati in calcul lucrurile marunte, care aparent nu au nicio importanta in momentul in care reamenajati o camera.

Spre exemplu, dimensiunile pot fi cruciale. Dimensiunile cui? Dimensiunile bucatariei, dimensiunile masinii de spalat, dimensiunile frigiderului sau dimensiunile chiuvetei. Inainte de comanda unei piese de mobilier este bine sa fie calculate cu mare atentie aceste dimensiuni, pentru ca un centimetru in plus sau in minus poate sa schimbe complet orice plan.

Pentru un ambient placut, un alt element extrem de important este dat de culori si de lumina. Un mobilier de buna calitate montat intr-o zona nepotrivita pentru el, poate sa isi piarda foarte mult din farmec. Nu optati niciodata pentru prea multe culori si incercati sa pastrati bucataria simpla. Simplitatea merge bine aproape in orice situatie. Daca dispuneti de un spatiu mare si luminos, se pot alege piese de mobilier inchise la culoare, in timp ce, daca spatiul este unul mic, mobila de culoare alba si cu dimensiuni cat mai mici este cea potrivita.

Aminteam ca ne place blatul de piatra! Da! Exista si un motiv extrem de important pentru asta : se potriveste oriunde. Poate chiar sa fie mai mare cu un centimetru decat piesele de mobilier, efectul sau este mereu unul perfect. In rest insa, detaliile conteaza intotdeauna.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top