Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care inveti cum sa iti alegi firma de contabilitate | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…in care inveti cum sa iti alegi firma de contabilitate

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/01/2016

Cum alegi o firma de contabilitate

Orice persoana care este la inceput de drum in lumea antreprenoriatului, indiferent de cat de mare sau mica este afacerea sa, are nevoie de un contabil. Alegerea profesionistului, care se va ocupa de contabilitatea afacerii tale, este foarte importanta.
Un contabil de valoare ar trebui sa detina informatii si cunostinte vaste, din mai multe domenii, nu doar sa se limiteze la cunostintele de baza ale acestei profesii. De aceea, o foarte buna idee ar fi sa apelezi la o firma ce ofera servicii de contabilitate.

Pentru a-ti face munca mai usoara, venim in ajutorul tau cu niste pasi ce trebuiesc urmati daca esti in cautarea celei mai bune firme de contabilitate:

1. Verifica portofoliul firmei
Primul lucru care ar trebui sa te intereseze in alegerea unei firme de contabilitate, este portofoliul acesteia. Vazand cu ce tip de clienti a mai lucrat, iti vei da seama daca a mai avut clienti in acceasi nisa cu tine, asta insemnand ca are deja experienta in domeniul tau.

2. Intereseaza-te de valoarea tehnica a companiei
Odata cu dezvoltarea tehnologica, si in acest domeniu a fost necesara adaptarea la noi cerinte. Drept urmare, este recomandat sa te asiguri ca firma de contabilitate are angajati foarte bine pregatiti si pe partea tehnica. Este clar ca un contabil care va sti sa folosesca foarte bine computerul, va fi si mai eficient.

3. Cauta pareri si recomandari
Un alt lucru extrem de important este parerea altor clienti. Pentru a afla mai multe detalii, ai putea sa ii contactezi si sa le ceri parerea in legatura cu serviciile de care beneficiaza din partea firmei respective. Un aspect foarte important este si numarul de clienti pe care ii are firma. Daca numarul acestora este mare, cu siguranta acestia au parte de servicii de calitate.

4. Calitatile de socializare si relationare
Comunicarea este cheia succesului in orice domeniu de activitate. De aceea, este bine sa colaborezi cu o echipa ce detine bune abilitati de comunicare, care sa te ajute sa intelegi anumite aspecte legate de afacerea ta.

5. Gama de servicii oferite
Poate ca ai nevoie de servicii de contabilitate pentru PFA sau de servicii de resurse umane si salarizare. Asigura-te ca firma de contabilitate se poate ocupa de nevoile tale specifice. Esti in cautare de servicii de contabilitate pentru firme in Bucuresti, care sa indeplineasca toate conditiile de mai sus?
Apeleaza la Firma de Conta, o firma cu o experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania, cu un portofoliu de peste 50 de clienti, ce ofera servicii complete financiar-contabile, optimizare fiscala, audit intern si audit financiar, organizarea si conducerea evidentei contabile, servicii de resurse umane si de salarizare. De asemenea, detine experti in contabilitatea PFA care iti vor sta la dispozitie tot timpul.

Excelenta in contabilitate = decizii de succes. Tu ce alegi?

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top