Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde gasesti cele mai bune camere de supraveghere | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde gasesti cele mai bune camere de supraveghere

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/11/2015

Fiecare proprietar care detine un spatiu in care patrund foarte multi oameni si in care are bunuri de valoare doreste sa aiba un sistem de monitorizare cat mai bine pus la punct, pentru siguranta sa, a angajatilor si a produselor sale. De aceea, tipurile de camere de supraveghere si a sistemelor de monitorizare, in general, sunt foarte multe, pentru ca fiecare are cateva caracteristici tehnice remarcabile care le diferentiaza de restul produselor disponibile pe piata.

De aceea, o recomandare foarte buna in ceea ce priveste camerele de supraveghere sunt camerele HDCVI. Acestea au capacitati tehnice de top, pentru ca sunt create cu o tehnologie de ultima generatie care ajuta la transformarea tuturor informatiilor video si audio captate de aceste camere in date care pot fi accesate direct de pe un PC sau de pe un server de internet.

Daca esti interesat, la randul tau, de posibilitatile acestor camere de supraveghere HDCVI, trebuie neaparat sa afli mai mult detalii despre acestea in randurile ce urmeaza, precum si un magazin cu produse de calitate de unde sa le poti achizitiona. Dar inainte de toate, sa incepem cu detaliile tehnice ale acestor camere de supraveghere video HDCVI.

Care sunt cele mai importante caracteristici tehnice ale camerelor de supraveghere video HDCVI?

In primul rand, daca doresti sa achizitionezi o camera HDCVI, trebuie sa stii ce inseamna aceasta tehnologie. HDCVI inseamna High Definition Composite Video Interface, iar acest lucru permite transmiterea semnalelor video si audio prin cabluri coaxiale, deci pastrarea caracteristicilor maximale de calitate a imaginii si a sunetului. Alte detalii tehnice importante despre camerele HDCVI sunt urmatoarele:

  • Cablul coaxial permite o serie numeroasa de caracteristici avantajoase pentru orice proprietar, pentru ca ajuta la transmiterea informatiilor video pe distante mari, la aceeasi calitate HD, control PTZ sau OSD prin acelasi cablu sau cablu UTP, vizionare in timp live a tuturor ariilor monitorizate de camerele HDCVI, fara intarzieri, si conectare cu acelasi cablu a maxim 4 camere de supraveghere video HDCVI.
  • Inregistreaza imagini la rezolutii foarte mari, iar calitatea acestora se pastreaza si poate fi vizionata live atat pe PC cat si direct pe un server de internet. Acest lucru se datoreaza si capacitatii tehnice a camerei si numarului de megapixeli ai senzorului
  • Poate avea tehnologie PTZ, adica sistem pan-tilt-zoom, prin care unele camere care permit acest sistem sunt capabile de o mobilitate de invidiat, datorita tehnologiei de ultima generatie cu care au fost create

In ce magazin online pot fi gasite camere HDCVI in oferte generoase?

Camerele de supraveghere video HDCVI sunt specializate in preluarea informatiilor video si transmiterea semnalelor catre sursa de centralizare chiar si de la distante foarte mari. De aceea, in cazul in care detii un spatiu cu o suprafata mare, interior sau exterior, poti fi linistit stiind ca ai facut o alegere inspirata din acest punct de vedere.

Un magazin online de calitate in care pot fi gasite astfel de camere HDCVI este Atu Tech, o companie dedicata serviciilor de securitate achizitionate si instalate corect, dupa cele mai noi standarde europene. Prin serviciile de asistenta tehnica si de instalare a sistemelor de supraveghere la cerere, Atu Tech se asigura ca primesti doar cele mai bune produse si servicii, printre care si montarea unui complex sistem format din camere de supraveghere video HDCVI.

Sursa foto: www.b365.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top