Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde faci economii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde faci economii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/09/2015

Suntem o societate care s-a obisnuit sa consume si preferintele sunt diverse. Unii vor calitate, altii vor cantitate, unii vor anumite produse cu care s-au obisnuit, iar altii vor produse pe care le recomanda cei in care au incredere. Si totusi cu totii au ceva in comun: VOR SA CUMPERE IEFTIN.

Si acesta nu este un motiv sa ii blamam. Ideea de a economisi e veche de cand lumea si este normala pentru oricare dintre noi. Insa de foarte multe ori “ieftinul” vine la pachet cu calitate scazuta. Asa ca solutia ar fi sa facem intotdeauna cercetari amanuntite pe piata, sa cautam pe forumuri, in social media si alte locuri, pentru a afla opiniile celor care au achizitionat sau testat respectivul produs sau serviciu.
Dar cum ar fi ca cel putin trei dintre aceste “surse” sa fie adunate la un loc? Este vorba de propriul tau ghid de shopping, numit My Ieftin, cu comparator de preturi, comunitate si blog. Deci un fel de “paradis” al pasionatilor de cumparaturi.
Plus ca, fiind toate doar la un click distanta, ne este si noua cumparatorilor mult mai usor sa “umplem” cosul si sa citim pe indelete detalii despre produs intr-un timp indelungat si poate chiar sa mai comandam alte produse asociate sau complementare celui pentru care am venit pe site.
Spor la cumparaturi si nu uitati, ca dupa fiecare comanda facuta, sa va intoarceti si sa lasati impresii. Doar impreuna putem fi mai puternici si parerea fiecaruia, ii poate ajuta pe cei de langa noi.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top