Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
România, țara în care nu există programe speciale pentru persoanele dependente de jocuri de noroc | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, April 20, 2019

România, țara în care nu există programe speciale pentru persoanele dependente de jocuri de noroc

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/08/2015

Campania desfășurată de PariuriX este unul dintre puținele demersuri active făcute în România pentru a atrage atenția asupra problemelor cu care dependenții de jocuri de noroc se confruntă. Dacă în Asia, una dintre cele mai afectate continente ca număr al dependenților de jocuri de noroc există programe ample pentru a veni în sprijinul persoanelor dependente de pariuri, în țara noastră, lipsa lor reprezintă, în sine, o problemă și mai mare decât tulburarea de care suferă persoanele în cauză.

De aceea, campania desfășurată de PariuriX își propune să atragă cât se poate de mulți voluntari, astfel încât mesajul ei să ajungă cât mai departe. Dacă aveți cunoștințe care au nevoie de ajutor sau pur și simplu vreți să fiți alături de cei care se confruntă cu această tulburare, alăturați-vă campaniei desfășurate de cea mai importantă comunitate de pariori, PariuriX.

Jocurile de noroc trebuie să fie un hobby și nu un stil de viață

PariuriX își dorește ca prin campania pe care o desfășoară să promoveze jocurile de noroc, precum și pariurile sportive drept o modalitate de a petrece timpul liber și nu ca pe un obicei sau o rutină zilnică. De aceea, jucătorii sunt îndrumați să nu își petreacă foarte mult timp în agențiile de pariuri, să își concentreze energia și timpul mai mult spre relaționarea cu familia si prietenii, decât pe participarea la concursuri și promoții organizate de casele de pariuri.

De asemenea, atunci când își conștientizează problema, jucătorii sunt îndrumați să apeleze la persoane specializate, precum psihologii sau chiar la familie și persoanele dragi, cei care îi pot ajuta să treacă mai ușor peste această etapă.

Dacă vreți să vă alăturați cele mai active campanii de conștientizare a pericolelor la care dependenții de pariuri sunt expuși, precum și în lupta pentru ajutorarea celor implicați, alăturați-vă campaniei PariuriX.com și spuneți STOP dependenței de jocurile de noroc!

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Alexandra says:

    Vad astfel de cazuri aproape in fiecare zi. Persoane dependete care si-ar da si ultimul ban doar ca sa-si incerce norocul care, de cele mai multe ori, se transforma in ghinion. Acele jocuri de noroc nu ies niciodata in pierdere, deci n-o sa ai niciodata un castig din ele. Pacat ca multi oameni nu realizeaza asta. Inteleg, pentru unii inseamna un hobby, ca mergi o data pe saptamana si mai bagi la lotto sau ceva, dar obisnuinta zilnica a unora trage catre deprimare absoluta.

home | top