Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care am ajuns zburand cu Ryanair | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, May 25, 2019

…in care am ajuns zburand cu Ryanair

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/02/2015

Acum ceva timp ne-am cumparat bilete spre Bruxelles de la Ryanair avand ceva emotii pentru acest drum. Din fericire pretul a fost foarte mic (50 euro dus intors pentru 2 persoane) si nu am stat cu teama ca vom pierde banii desi cativa prieteni au trecut recent prin experienta neplacuta cu Fly Romania.

Asadar a venit ziua zborului si am pornit increzatori spre aeroport iar ce a urmat a fost o surpriza placuta, respectiv totul a mers conform planului: decolare cu doar 15 min intarziere, aterizare la timp, zbor lin, nava cat de cat ok pentru lowcost, personal amabil, bagaje rezonabile permise in cabina (spre deosebire de Wizz de exemplu), etc.

In concluzie, ne-a placut si cu siguranta mai alegem Ryanair si in viitoarele calatorii. Verificati si voi tarifele aici.

Sursa foto: corporate.ryanair.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Andrada says:

    Nu vreau sa fiu absolut deloc rea dar as fi vrut sa ma bucur de ceva mai multe detalii nu de alta dar sunt o persoana care e ceva mai atenta la detalii atunci cand mi se atrage interesul.

home | top