Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care am participat la un spectacol neconventional | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, August 18, 2019

…in care am participat la un spectacol neconventional

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/01/2015

Am fost invitati joia trecuta la un spectacol de teatru senzorial in cadrul proiectului Omul Pubela teatru descompus de Matei Visniec in regia lui Alexandru Nagy (Teatrul Mignon). Actiunea s-a petrecut intr-un apartament situat intr-o cladire destul de veche, in apropierea teatrului la etajul 8.

Ce sa va povestim… ne-au incercat o serie de senzatii, care mai decare mai interesante: de la teama de necunoscut cand la intrare ne-a invaluit o perdea de fum la curiozitatea de a afla ce se intampla in urmatoarea sceneta si ce personaj captivant isi mai face aparitia pana la emotii aproape nejustificate dar in acelasi timp incontrolabile cand actorii transformau cateodata publicul restrans in personaje din piesa. In cateva cuvinte ne-a placut noutatea experientei, spatiul cu diverse efecte luminoase si acustice, faptul ca am cunoscut si am putut sa interactionam cu o serie de tineri talentati si pasionati de teatru, inclusiv cu Regizorul Alexandru Nagy despre care am inteles ca are colaborari cu tot felul de institutii importante din domeniu.

Trebuie neaparat sa incercati aceasta experienta macar o data pentru ca nu se compara cu o piesa conventionala de teatru in care distanta confortabila dintre public si actori/actiune este mult mai greu “micsorata”. Din cate am inteles, detalii despre urmatoarele spectacole si biletele de acces vor aparea pe site-ul www.8PT.eu iar acesta va deveni disponibil saptamana aceasta. Abia asteptam impresiile voastre.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top