Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde iti faci cumparaturile de Sarbatori | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

…unde iti faci cumparaturile de Sarbatori

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/12/2014

Pentru weekend, ne-am gandit sa va propunem o incursiune in targurile deschise in capitala de Sarbatori. De exemplu, Centrul Comercial Auchan Vitan ii invita pe bucurestenii pasionati de traditiile romanesti la Targul de Traditii Romanesti. La Targ vor fi invitati mesteri populari din Muntenia care vor aduce ceramica de la Horezu, obiecte din lemn pictate sau sculptate, icoane, opinci, bucate traditionale, etc.

Targul cadourilor de Craciun de la Sala Dalles si-a deschis portile pentru cea de-a 20-a editie, cu braduti, globuri de sticla pictate manual, ornamente din lemn cu modele de peste o suta de ani, ciocolata belgiana, delicatese siciliene, dar si produse vestimentare si cosmetice.

Festivalul Deltei revine in Bucuresti cu o editie speciala de iarna si se va desfasura in weekend (20 – 21 decembrie), la cantina din incinta Facultatii de Drept, in intervalul orar 11.00 – 19.00, iar intrarea este gratuita.

Sursa foto: www.hdwallpaperspics.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top