Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti petrece Revelionul 2015 intr-un mod grandios | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde poti petrece Revelionul 2015 intr-un mod grandios

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/12/2014

Este vorba despre Opera Nationala Bucuresti care anul acesta va fi gazda unui dublu eveniment memorabil, in stil autentic romanesc, prin care celebreaza ultima seara a anului 2014: Concertul Extraordinar de Anul Nou, cu participarea Orchestrei si Corului Operei Nationale Bucuresti si Petrecerea de Revelion, cu muzica interpretata live.

Concertul Extraordinar de Anul Nou de la Opera Nationala reprezinta o ocazie cu totul speciala de a sarbatori aceasta noapte unica printr-un regal de muzica clasica. La sosire, invitatii vor fi intampinati cu un welcome cocktail care ii va introduce in atmosfera fastuoasa a evenimentului. La ora 20.00, spectatorii vor fi condusi spre Sala Mare a Operei, unde se va desfasura Concertul de Anul Nou, care aduce in prim-plan unele dintre cele mai apreciate creatii din repertoriul romanesc, prezentate sub forma unei suite de compozitii simfonice si corale care vor alterna cu lucrari pentru pian si vioara.

Dupa incheierea Concertului, seara va continua in foaierele si saloanele Operei, care vor gazdui, incepand cu ora 22.30, Petrecerea de Revelion. Invitatii se vor putea delecta cu specialitati savuroase si cu un program artistic de gala, care include cele mai frumoase cantonete, zarzuele, arii de opereta, polci, dar si ritmuri seducatoare de swing, foxtrot si jazz, interpretate live.

Gasiti mai multe detalii despre acest eveniment aici.

Sursa foto: www.buzznews.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top