Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...de unde iti poti cumpara un apartament cu 5 camere | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…de unde iti poti cumpara un apartament cu 5 camere

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/12/2014

Este vorba despre ansamblul rezidential New Town situat in sectorul 3 al Bucurestiului, la intersectia dintre B-dul Mihai Bravu si Rondul Baba Novac, pe strada Dristorului 91-95. 

Am vizitat si noi acest ansamblu acum ceva timp si am plecat cu o senzatie de prospetime, modernism si noutate. New Town Residence a fost finalizat integral in Aprilie 2012 apartamentele disponibile sunt semnalizate pe site.

Gasiti mai multe detalii despre apartamente pe website-ul ansamblului:  www.newtown.ro.

Sursa foto: www.newtown.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Mihai says:

    Ca mai toti bucurestenii locuiesc la bloc dar mi-as dori din tot sufletul sa stau la casa, dar tot in sau pe langa Bucuresti. Pe timp de vara nu cred ca e placere mai mare sa te trezesti si sa iti bei cafeaua afara, undeva intr-o gradina frumos amenajata, e un lucru care te umple de energie de la prima ora. Asa ca nu va amagiti cu apartamente de 5 camere in buricul targului, la cat costa unul cred ca lejer va puteti face o casa cu 5 camere, CASA, cu curte, cu un pic de teren, nu ap de 5 camere la cucurigu in deal.

  2. Maria says:

    Foarte frumoase apartamentele, isi merita banutii.

home | top