Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care se aprind peste doar 2 zile, luminitele de Craciun | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…in care se aprind peste doar 2 zile, luminitele de Craciun

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/11/2014

In acest an, Primaria Capitalei va aprinde luminitele de sarbatoare si va deschide targul de Craciun de la Universitate mai devreme, pe 29 noiembrie, fata de 6 decembrie in anii trecuti. Pregatirile pentru targul de Craciun de la Universitate sunt aproape gata, casutele fiind deja montate. Bradul care va decora piata a fost si el adus urmand sa fie impodobit.

Incepand de sambata, 29 noiembrie, timp de o luna, intre orele 10:00 si 22:00, targul oficial de Craciun al Capitalei isi deschide portile tuturor celor care vor sa intre in atmosfera sarbatorilor de iarna si sa se bucure, alaturi de cei dragi, de spectacole de muzica populara, colinde,  trupe cunoscute, de traditiile si obiceiurile din toate zonele tarii ce marcheaza sarbatorile de iarna. Tot sambata, in ajun de Sfantul Andrei, se va da startul iluminatului de Sarbatori, iar bulevardele Capitalei vor fi impodobite cu milioane de beculete”, potrivit Primariei Capitalei.

Mai multe detalii despre Targul de Craciun din Bucuresti gasiti aici.

Sursa foto: jurnalul.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top