Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care vezi documentare gratuit | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, December 11, 2018

…in care vezi documentare gratuit

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/11/2014

Este vorba despre un proiect foarte dragut care se numeste “Baricada Culturala” si este realizat de Radio Romania Cultural in parteneriat cu Docuart pana pe 22 Decembrie. Acesta consta in difuzarea unor documentare in regim live streaming pe platforma online a Radio Romania Cultural (RRC) cu ocazia celor 25 de ani de la revolutie. 

Astfel, tinerii au sansa sa cunoasca si sa inteleaga in profunzime o perioadei gri, comunista, din trecutul Romaniei, prin mijlocul artei cinematografice. Filmele vor putea fi urmarite pe site in fiecare seara, incepand cu ora 22:00, intr-un interval de doua ore in care pasionatii de cultura, film, istorie si cei interesati de contextul societatii in care traiesc, au sansa sa descopere tot felul de informatii din trecut.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

Sursa foto: timzimmermann.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Ramona says:

    Multam pentru sugestie. Mi se pare foarte interesanta. Acum afland, probabil ca incepand din aceasta seara o sa intru sa vad din documentarele prezentate. Dar ideea mi se pare excelenta.

home | top