Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti sa vizionezi o piesa de teatru draguta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

…unde poti sa vizionezi o piesa de teatru draguta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/11/2014

Am avut placerea sa o ascultam pe Medeea Marinescu la o conferinta dedicata tinerilor unde a povestit printre altele si despre cat de important este pentru un artist sa pastreze legatura cu realitatea atunci cand se afla pe cele mai inalte culmi ale succesului. Ne-a recitat si cateva poezii, a vorbit despre valorile pe care le-a dobandit de mica din familie si a tinut sa sublinieze cum faptul ca a reusit sa isi intemeieze propria familie, i-a umplut viata de bucurie.

In timpul discursului a mentionat si o piesa de teatru in care joaca in prezent cu actorul Marius Manole (pe care intamplarea a facut sa il vedem/ascultam, la fel, intr-o conferinta). Am ramas cu o impresie placuta dupa speech-urile amandurora pentru ca am simtit ca sunt deschise si ne-am regasit in mare parte din situatiile povestite de ei, prin urmare, ne-am  hotarat sa ii vedem si in alt decor. Am mers la Palatul National al Copiilor sa ii vedem jucand in piesa “Fa-mi loc!” (regia Radu Beligan) si nu ne-a parut rau :) . Am urmarit povestea a doi tineri care se intalnesc in ajunul Craciunului in cuseta unui tren de noapte: o fata singura, sarmanta, aventuriera si un barbat cu principii pe care sotia il paraseste. Au fost 90 minute amuzante si placute la care ne-am relaxat deci va recomandam aceasta piesa daca aveti chef de o comedie romantica.

Sursa foto: www.agentiadecarte.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top