Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde cei mici pot vedea filme si animatii 3D | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde cei mici pot vedea filme si animatii 3D

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 14/11/2014

In perioada 14 – 19 noiembrie 2014 se desfasoara Festivalul International de film pentru copii KINOdiseea: filme clasice, numeroase scurtmetraje europene pentru cei mai tineri spectatori, workshopuri de educatie cinematografica, sesiuni de Q&A cu echipele de filmare, petreceri tematice si intalniri cu actori si regizori straini isi asteapta publicul la Cinema Studio si Cinemateca Eforie.

Pe langa proiectii, KINOdiseea organizeaza ateliere unde copii interactioneaza cu profesionisti din domeniul cinematografiei. Renumiti actori, regizori, producatori, directori de imagine, scenografi, costumieri si monteuri ii introduc pe cei mici in culisele cinematografiei. Printre acestia se numara anul acesta si actrita Maia Morgenstern. Gasiti mai multe detalii despre eveniment si programul proiectiilor si activitatilor aici.

Sursa foto: www.bestromanianactors.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Ramona says:

    Super recomandarea. Chiar o sa merg cu baiatul meu la un atelier de actorie, am vazut ca sunt trei actori, Maia Morgenstern nu este singura, intr-adevar, si Marian Ralea va gestiona astfel de ateliere.

home | top