Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde a inceput de azi Targul de Turism al Romaniei | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde a inceput de azi Targul de Turism al Romaniei

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/11/2014

In perioada 13 – 16 noiembrie 2014, ROMEXPO da startul celui mai mare eveniment dedicat turismului: Targul de Turism al Romaniei – editia de toamna. In paralel cu acesta, are loc ROMHOTEL – Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante, un eveniment pentru profesionistii HORECA.

Reunind peste 200 de companii din Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Romania, Rusia, Turcia si Ungaria, Targul de Turism al Romaniei pregateste si de aceasta data cea mai bogata oferta de vacante pe o suprafata de 7.000 mp. Chiar daca prioritare sunt sarbatorile de sfarsit de an, operatorii turistici vin la Targul de Turism al Romaniei cu oferte pentru vacantele din vara anului viitor. Iar cei care le achizitioneaza beneficiaza de reduceri early-bird de pana la 40% pentru destinatii cum ar fi: Grecia, litoralul romanesc, Bulgaria si Spania.

Gasiti aici mai multe detalii despre eveniment.

Sursa foto: www.tourhq.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top