Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care participi cu cei mici la workshop-uri interesante | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…in care participi cu cei mici la workshop-uri interesante

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/10/2014

Pana pe 26 octombrie, la WASP – Working Art Space and Production, se desfasoara programul Stage & Playground din cadrul celei de-a noua editii a eXplore dance festival – Bucharest International Contemporary Dance and Performance Festival, dedicat copiilor si nu numai.
Sectiunea Stage & Playground este un program unic, gratuit de spectacole si ateliere de dans, teatru, new-media, desene creative si jocuri, ce accentueaza petrecerea timpului in familie intr-un mod inedit. Arta contemporana isi cauta un viitor public indraznet.
Atelierele Stage & Playground din cadrul acetei ediții a festivalului ofera pentru prima data in Romania sansa de a descoperi si aborda tehnici si tehnologii digitale, analoge si corporale intr-un mediu interactiv, constructiv si creativ. Ele se vor tine zilnic pe parcursul întregii saptamani si presupun mai mult decat simple jocuri si exercitii. Participarea la fiecare sesiune va ajuta la punerea in scena a primelor spectacole realizate integral cu si de catre copii curiosi si dedicati, care vor fi deschise publicului larg.

Mai multe despre eveniment puteti afla aici iar programul de spectacole al festivalului va continua in paralel, pana pe 26 octombrie, cu o serie de productii noi adresate in egala masura celor mari si celor mici.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top