Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti poti comanda mobila | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde iti poti comanda mobila

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/10/2014

Daca sunteti in cautare de mobilier personalizat (indifferent daca adoptati un stil modern sau unul clasic), avem o propunere pentru voi: cei de la MobilaRomania vin in ajutorul vostru cu solutii personalizate si optime spatiului ce se doreste amenajat in functie de dimensiuni si buget. Daca vreti sa faceti o comanda de mobila, gasiti pe site cateva exemple de lucrari pentru mai multe tipuri de spatii din casa.
Mobilierul se realizeaza pe dimensiunile, finisajele si culorile dorite, din pal, MDF, sticla si lemn masiv, in functie de cerintele clientului si posibilitatile date de spatiu. De la dormitoare, mobilier pentru living, camere pentru copii,mobilier pentru baie la dressinguri si bucatarii complet utilate cat si amenajari de spatii pentru birouri si spatii comerciale. Oferta include: deplasare pentru masuratori, consultare completa in ceea ce priveste amenajarea interioara, alegea tipului de mobilier si a accesoriilor potrivite preferintelor clientului, realizare proiecte 2D sau 3D cu specificatii tehnice si montajul/ transportul mobilierului la spatiul clientului. Avand in vedere ca mobile nu este disponibila decat la comanda, oferta de pret variaza in functie de dimensiuni, materialele si accesoriile folosite.

Exista si un showroom unde unde puteti vedea cateva mostre de mobilier, la adresa str. Baicului nr. 80, sector 2, Bucuresti iar pe pagina de Facebook a companiei gasiti diverse surse de inspiratie pentru mobilierul dorit. Pentru intrebari puteti contacta firma pe mail (office@mobilaromania.ro) sau la telefon (0730.560.974/ 021.252.0116).

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top