Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde vezi gratuit documentare | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, March 24, 2019

…unde vezi gratuit documentare

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/10/2014

Este vorba despre Festivalul British Documentary care se desfasoara in perioada 6 Octombrie  – 15 Decembrie si in cadrul caruia veti putea viziona 10 proiectii, care au fost nominalizate sau premiate la Festivalul de film documentar Grierson, din Marea Britanie, in ultimii ani.

Documentarele prezinta teme despre problemele lumii contemporane – escaladarea extremismului religios, conflictele armate din Siria si din alte zone ale lumii, despre redefinirea si acceptarea sexualitatii, despre statutul femeii in societati represive, dar si teme artistice si subiecte stiintifice.

Pe perioada evenimentului in zilele de luni (mai putin pe 10 noiembrie), incepand cu ora 19:00, la Muzeul National al Taranului Roman, in Studioul „Horia Bernea”, veti vedea filmele, care sunt subtitrate in limba romana. Intrarea la proiectii este libera, in limita locurilor disponibile iar mai multe informatii despre programul filmelor gasiti aici.

Sursa foto: metropotam.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top