Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care participi la Festivalul International de Film de Animatie Anim’est | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…in care participi la Festivalul International de Film de Animatie Anim’est

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/10/2014

Festivalul se desfasoara in perioada 3 – 12 octombrie, se afla la a 9-a editie iar organizatorii promit: o serie de proiectii, workshopuri, expozitii si instalatii ce vor completa programele din cinematografele Elvire Popesco si Studio, aici vor fi organizate, cu sprijinul Jameson, toate petrecerile Anim’est si nopti tematice de muzica si film.

Cea mai intensa noapte a festivalului revine, anul acesta, cu noi scurtmetraje de animatie stranii si inspaimantatoare, menite sa provoace publicul Anim’est. Creepy Animation Night vine cu un concept nou, proiectia de filme desfasurandu-se simultan in cele trei locatii ale festivalului – Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu si Re:Animation Hub (o casa istorica ridicata in anii’40 la numarul 46, pe strada Jean Louis Calderon) – în noaptea de vineri, 10 octombrie, de la ora 22.00.

Mai multe detalii despre festival si program gasiti aici:

Sursa foto: www.animest.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top