Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care adultii se joaca Airsoft intr-un cadru organizat | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

…in care adultii se joaca Airsoft intr-un cadru organizat

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/09/2014

Este vorba despre un joc in care se simuleaza un conflict militar utilizand echipamente ce sunt menite sa replice echipamentele militare. Actiunea acestui joc se petrece de obicei in locuri special amenajate, sau in foste fabrici/uzine/unitati militare ce au devenit ruine (nu in spatii publice). 

Fenomenul Airsoft este originar din Japonia unde armele nu pot fi detinute decat de cadrele militare, astfel oamenii s-au gandit sa realizeze replici ale armelor reale dar fara a avea aceleasi implicatii. Airsoftul a ajuns sa fie declarat sport recreational si s-a extins incet-incet in toata lumea.

Echipamentele (pistoale, accesorii, consumabile, etc) se pot achizitiona de pe magazinul online www.airsoft6.ro. Tot pe site descoperiti si regulile adoptate in majoritatea regiunilor, tipurile de jocuri, extras din legislatie si informatii utile despre echipamente si replici.

 Sursa foto: www.deathsquad033.nl

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top