Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care incepe Festivalul Stiintelor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…in care incepe Festivalul Stiintelor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/09/2014

Plimbandu-ne prin oras de zilele Bucurestiului am observat ca locuitorii capitalei adora evenimentele si se bucura de atmosfera distractiva la fiecare targ, noapte alba sau concert. La inceput de saptamana venim cu o alta veste buna: de azi a inceput Festivalul Stiintelor (editia a 2-a), in cadrul caruia vor avea loc expozitii, conferinte si dezbateri, experimente si demonstratii, proiectii de documentare si alte activitati ce deschid perspective noi asupra cunoasterii umane.

Evenimentele din cadrul festivalului (22 – 28 septembrie) se desfasoara la Centrul Ceh, Muzeul National de Istorie, Hotel Ibis Palatul Parlamentului, Aula Universitatii Bucuresti, Libraria Bastilia, Parcul Tineretului etc. De exemplu maine are loc conferinta “Dinozaurii si evolutia” in sala Aula Magna a Universitatii din Bucuresti iar vineri in Parcul Tineretului, puteti participa la demonstratii si experimente la Noaptea Cercetatorilor.

Mai multe detalii despre eveniment si programul complet al activitatilor gasiti aici.

Sursa foto: special-ism.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top