Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...participi la un Festivalul Bicicletelor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…participi la un Festivalul Bicicletelor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/09/2014

In weekend se desfasoara o noua editie a BikeFest (cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor urbani), in parcul Izvor din Capitala. Sunt invitati biciclistii, cei care adora spinning-ul dar si cei care vor sa aiba parte de putina adrenalina, energie si distractie la final de saptamana.

Astfel, te poti inscrie la I’Velo Pentathlon, o competitie care iti va testa rezistenta, viteza si iti va impinge limitele la maximum (un circuit de 5 probe, distribuite pe un traseu de 3 km) sau poti pedala pentru o cauza buna. Pentru cei care prefera mai mult sa priveasca, cei mai tari bikeri din tara vor face spectacol cu trick-urile lor.

O alta activitate la care poti sa participi este cel mai mare maraton de cycling si aerobic, powered by World Class: 400 de biciclete, cei mai buni instructori si cele mai energice 5 ore de pedalat impreuna cu o multime de oameni pozitivi si puternici.

Speram ca te-am convins sa vii in Parcul Izvor si sa te bucuri de festival. Mai multe detalii despre probe, inscrieri si program, gasesti aici.

Sursa foto: www.greenrevolution.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top