Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde ruleaza filme in aer liber | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, July 20, 2019

…unde ruleaza filme in aer liber

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/08/2014

Azi avem o sugestie pentru serile de vara greu de suportat in casa: film in aer liber! Caravana Metropolis – Cinema in aer liber, cel mai mare festival de film nomad sub cerul liber, a revenit in perioada iunie – septembrie in 10 orase din tara (printre care si Bucuresti: 3 august – 14 septembrie), unde vor fi prezentate cele mai bune 15 filme europene si de autor.

Astfel, in fiecare seara de la ora 21:30 sunteti invitati in Parcul Al.I.Cuza (fost IOR) – Insula pensionarilor sa vizionati filme de succes, premiate la importante festivaluri internationale de film, precum Cannes, Berlin, laureate la Oscar, Globurile de Aur sau la premiile Academiei Europene de Film, printre care La Grande Bellezza (r. Paolo Sorrentino, distins cu Oscar pentru Cel mai bun film strain 2014, in competitie la Cannes 2013), Her (r. Spike Jonze, cu Joaquin Phoenix si Scarlett Johansson, Oscarul pentru scenariu original si Globul de Aur pentru cel mai bun scenariu in 2014), The Grand Budapest Hotel si altele.

Gasiti aici mai multe detalii despre eveniment si programul din fiecare seara a festivalului.

Sursa foto: www.christianfilmdatabase.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top