Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care iti faci vara sanie :) | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…in care iti faci vara sanie :)

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/08/2014

Pe caldura asta nu putem sa visam decat la zapada , munti, aer rarefiat si ski. Cei de la SnowFest ne propun o escapada in ianuarie la care merita sa reflectam de acum: cazare in camera dubla (7 nopti), mic dejun, cina, skipass (6 zile) pe Via Lattea (400 km partii), acces la party-uri, concerte si concursuri la pretul de 460 euro/persoana (in acdest tarif intra si o reducere de 30% pentru intrarea la centrul SPA al hotelului La Torre 4*).

Denumita si “Balconul Alpilor”, statiunea Sauze d’Oulx este amplasata in Alpii de Sud, in apropierea granitei cu Franta, la 1500 m, fiind una dintre cele mai extinse si populare statiuni de ski din Alpii Italieni. Domeniul Schiabil Via Lattea ofera o gama larga de oportunitati de ski, incluzand, pe langa Sauze d’Oulx, statiunile Sestriere, Oulx, Sansicario, Cesana, Pragelato, Claviere, precum si statiunea franceza Montgenevre. Domeniul schiabil se intinde pe o suparafata de 400 km, intre 1380 si 3300 m altitudine si ofera conditii de ski excelente, atata pentru incepatori, cat si pentru profesionisti.

Gasiti mai multe informatii despre oferta, hoteluri si statiune consultand website-ul: www.snow-fest.ro.

Sursa foto: almostfearless.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top