Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde iti poti vinde imobilul rapid | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde iti poti vinde imobilul rapid

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/08/2014

Pe GIMO.ro starea pietei imobiliare ramane o problema de domeniul trecutului. Printr-o vasta experient, am gasit reteta succesului in materie de vanzari imobiliare rapide si eficiente si va prezentam viitorul anunturilor imobiliare: promovarea targhetata la maxim ce se foloseste inteligent de aceasta noua era a internetului, cea a retelelor sociale.

GIMO.ro este locul in care iti vinzi proprietatea in cel mai scurt timp in termenii impusi de tine pentru ca noi ne asiguram ca anuntul tau este vazut de cat mai multi potentiali clienti interesati exact de tipul de proprietate pus in vanzare.

GIMO.ro ofera pachete de promovare special dedicate pentru dezvoltatorii imobiliari, agentiile imobiliare sau particulari, fiecare cu specificul sau si concepute astfel incat sa se alinieze perfect cu nevoile fiecarei categorii de vanzatori in parte. Agentiile imobiliare se pot astepta la bonusuri in functie de numarul de oferte adaugate, iar particularii sunt intampinati cu o interfata simpla si usor de inteles care ii ghideaza in publicarea anuntului de vanzare in timpul cel mai scurt si formatul cel mai eficient pentru a atrage cumparatori.

Gasiti aici mai multe detalii despre avantajele utilizatorilor ce se promoveaza cu ajutorul www.GIMO.ro.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top