Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care te bucuri de frumusetea Deltei | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…in care te bucuri de frumusetea Deltei

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 31/07/2014

Va recomandam zona Maliuc din Delta Dunarii unde puteti vizita urmatoarele obiective turistice:
 
Lacul Fortuna si Lacul Baclanesti

Inconjurate de o bogata vegetatie, lacurile Fortuna si Baclanesti sunt unele dintre cele mai mari si cele mai vizitate de catre turistii care se afla pentru prima oara in Maliuc. Din barca se observa pelicanii, berzele sau egretele din Delta Dunarii.  

Manastirea Stipoc

Denumita si Schitul Sfantul Atanasie, Manastirea Stipoc este un lacas de cult situat in inima Deltei, iar drumul pana la destinatie se realizeaza pe apa. Fiind singura manastire din Rezervatia Deltei Dunarii, este un punct prielnic pentru odihna, destindere si relaxare.

Odata ajunsi aici, va puteti caza la Aqua Villa care ofera cazare turistilor in Delta Dunarii, in 7 camere duble, intime si confortabile si se afla in Satul Vulturu, Comuna Maliuc, Mila 26, pe Bratul Sulina, in judetul Tulcea.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Alex Stanciu says:

    am fost in Delta intr-o luna de vara, m-am ales cu multe poze frumoase mai putin pescuit, in septembrie vreau sa ma bucur si de peste, cu siguranta vreau sa ajung in zona Maliuc

home | top