Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde mancati cele mai bune dulciuri din Istanbul | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde mancati cele mai bune dulciuri din Istanbul

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/07/2014

Cand mergeti in Istanbul, nu trebuie sa ratati bunatatile lui Mustafa, este vorba despre un magazin cu dulciuri absolut delicioase de unde, va promitem, veti pleca foarte incantati!

Magazinul se numeste Hafiz Mustafa 1864 si il puteti gasi in 4 locatii in Istanbul (Sirkeci – Merkez: noi pe acesta l-am incercat, Eminonu – Sube, Sultanahmet – Sube si Taksim – Sube). In fiecare locatie aveti de ales intre zeci de prajituri,

 budinci, turkish delight, rulade, torturi si multe alte tipuri de dulciuri. Astfel, va sfatuim sa mancati la restaurante sau terase doar felurile principale si sa serviti desertul la aceste magazine, puteti lua si pentru acasa. Noi am incercat budinca de ciocolata cu fistic, budinca de portocale, tort si ne-au placut toate foarte mult.

Mai multe detalii despre magazin si locatii gasiti aici.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. AdinaG says:

    Chiar am sa incerc sa ma duc la Mustafa sa incerc o parte din delicatesele mentionate, avand in vedere ca peste 2 saptamani planuiesc sa vizitez Instanbul-ul. Foarte frumos si interesant articolul. Felicitari!

home | top