Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...de unde poti sa comanzi mancare cu incredere | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…de unde poti sa comanzi mancare cu incredere

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/07/2014

Este vorba despre un serviciu online (site-ul foodpanda.ro si bineinteles, aplicatia corespunzatoare pentru mobil), prin care aveti posibilitatea sa comandati mancare de la restaurantele preferate din zona.

Motive pentru care preferam sa comandam pot fi multe (lipsa de timp, preferam o anumita bucatarie, comoditate, invitati, etc), important este ca tot procesul online prin foodpanda pare foarte simplu si rapid. Ai la dispozitie oferte bune, si variate (poti comanda de la pizza si paste la mancare chinezeasca sau romaneasca) si poti profita de acest serviciu in mai multe orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi.

Mai multe detalii despre restaurante, feluri de mancare si intregul concept, puteti afla pe pagina web: www.foodpanda.ro iar daca doriti sa descarcati aplicatia pentru mobil, o puteti face aici pentru iOS si aici pentru android. Pofta buna!

Sursa foto: sherlynlime90.blogspot.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top