Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care incepe Festivalul "Bucurestii lui Caragiale" | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, June 19, 2018

…in care incepe Festivalul “Bucurestii lui Caragiale”

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/07/2014

Festivalul “Bucurestii lui Caragiale” a ajuns deja la cea de-a treia editie si, dupa cum stiti, se desfasoara in cinstea orasului Bucuresti, in fiecare seara de marti pana duminica toata vara (pana pe 14 septembrie).

Daca treceti prin Centrul Vechi sau pe la Hala Traian, aveti sansa sa urmariti unele din cele 139 de reprezentatii in aer liber cu actori renumiti (Mihai Malaimare, Maia Morgenstern, Radu Gheorghe, Anca Sigartau, Marius Florea Vizante, etc), acrobati, dresori, echilibristi si iluzionisti ai Circului de Stat Globus. Se vor pune in scena 31 de spectacole diferite – de la comedii si drame, boeme si varieté la cabaret, stand-up, fanfare si dansuri.

Intrarea este libera la toate evenimentele din cadrul Festivalului, pentru programul complet puteti vizita pagina web: festivalcaragiale.ro. Daca nu aveti timp sa ajungeti puteti urmari evenimentul online.

Sursa foto: centenarcaragiale.radio3net.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top