Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care puteti participa la un atelier caritabil | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…in care puteti participa la un atelier caritabil

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/06/2014

Va povestim de azi despre acest atelier ca sa va eliberati programul pana vineri cand va avea loc! Este vorba despre un atelier de hartie marmorata (Hartia marmorata, ebru in limba turca sau paper marbling in limba engleza, descrie arta de a desena pe apa – mai exact, transpunerea picturii in apa prin impregnarea pe o hartie) sustinut de fundatia noastra de suflet “Chance for Life”

Astfel, sunteti invitati joi, 19 iunie, ora 19:00 la Cafeneaua “Have a Cigar” (situata pe str. Dianei, nr. 11, sector 2 – aproape de Piata Rosetti), sa experimentati arta de a desena pe apa si sa confectionati propriile carnetele unicat. Taxa de participare este de 25 de lei. Cu aceasta donatie veti sustine organizarea unei excursii pentru beneficiarii Programului Speranta pentru Azi. Acest program sustine integrarea socio-profesionala a unui grup de tineri cu dizabilitati institutionalizati. Toate materialele necesare vor fi puse la dispozitie de fundatie.

Daca v-am convins, va puteti inscrie trimitand un mail la adresa evenimente@chanceforlife.ro. Relaxare placuta!

Sursa foto: artacartii.blogspot.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top