Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde pleci intr-o tabara speciala, "coolturala" | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde pleci intr-o tabara speciala, “coolturala”

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/06/2014

Este vorba despre “Tabara BookFest”, un proiect cultural unic despre care v-am mai povestit in trecut si pe care il consideram foarte interesant mai ales pentru ca isi propune sa ii faca pe copii mai siguri pe ei, mai independenti, mai responsabili si mai sociabili.

La editia de anul acesta  sunt invitati sa participe, copiii cu varste intre 11-18 ani iar activitatile la care vor participa sunt foarte variate: insusirea tehnicilor de supravietuire, cunoasterea punctelor cardinale, cursurile de echitatie, fotografie si pescuit sportiv, workshop-uri, drumetii, excursii cu autocarul la cele mai importante atractii turistice din zona, etc.

Tabarele se vor organiza in locatiile: cele trei locatii: Valea Lotrului –Valcea, Bran – Moeciu si Muntii Apuseni, iar pretul porneste de la 1000 lei. Gasiti aici mai multe detalii despre proiect, perioadele taberelor si inscrieri.

Sursa foto: www.agerpres.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top