Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care teatrul coboara in strada si te face sa zambesti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, November 15, 2018

…in care teatrul coboara in strada si te face sa zambesti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/05/2014

Este vorba despre Festivalul International de Teatru de Strada Bucuresti – B-FIT in the Street care se desfasoara in perioada 29 Mai – 1 Iunie in diverse locatii din capitala (printre care si Piata Universitatii, Piata Sf. Anton, Piata Roma, Lipscani cu Carada).

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, reuneste din 2008, in cadrul acestui eveniment plin de culoare, artisti din zeci de tari ale lumii care jongleaza cu diverse dimensiuni artistice pentru a le oferi spectatorilor un amestec surprinzator de emotii si reflectii. Astfel, si in 2014, la B-FIT vor participa companii specializate in teatru de strada, provenind din state precum: Spania, Franta, Olanda, Marea Britanie, Belgia, Italia si chiar din Australia.

Programul complet al festivitatilor il puteti gasi aici, iar pentru noutati legate de eveniment, puteti consulta pagina Facebook. Ne vedem acolo!

Sursa foto: www.radioromaniacultural.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top