Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care te poti relaxa in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…in care te poti relaxa in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/05/2014

De fapt, stim mai multe locuri, va povestim mai jos, pe scur,t despre cateva evenimente care se vor desfasura in weekend:

- Noaptea Alba a Galeriilor – 23 mai de la ora 19:00 pana dimineata, la 04:00. Oferta este foarte tentanta: vor fi deschise 38 de galerii si 32 de spatii alternative si evenimente conexe, doar sa va faceti un traseu inainte de a porni la drum. Printre locatiile pe care nu trebuie sa le ratati se numara: The Ark – Centrul International pentru arta contemporana, Garajul Ciclop, Muzeul Botanic al Gradinii Botanice, Zorzini Gallery la Palatul Stirbei sau Art Safari – Pavilionul de Arta Bucuresti.

- De azi incepe Festivalul Namaste India care se va desfasura pana duminica la Muzeul National al Satului si va cuprinde muzica si dans, expozitii de pictura si fotografie, activitati pentru copii, mancare specifica, multa cultura, filme, haine traditionale, targuri cu artizanat si multe alte ateliere si prezentari.

- Duminica, puteti merge cu toata familia la o portie de lectura si relaxare in iarba, mai exact in Parcul Herastrau la Roata Mare. Evenimentul incepe la ora 10:00 si cuprinde o serie de activitati interesante atat pentru cei mici cat si pentru adulti: schimb de carti, ateliere educative, teatru, etc.

Sursa foto: pinkronnie.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top