Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde, in ciuda ploii, se va desfasura Noaptea Muzeelor 2014 | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, November 15, 2018

…unde, in ciuda ploii, se va desfasura Noaptea Muzeelor 2014

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/05/2014

Noaptea Muzeelor 2014 va avea loc Sambata, 17 Mai in Bucuresti, Cluj si Timisoara, iar in Europa, 3000 de muzee vor participa la eveniment.

In capitala se vor putea vizita gratuit 17 muzee printre care Muzeul Satului, Muzeul Taranului Roman sau Muzeul Antipa, lista completa o puteti descarca de aici. De exemplu, in Cimitirul Bellu, bucurestenii sunt invitati sa cunoasca istoria personalitatilor, sa urmareasca spectacolul “Viata de cimitir” si sa participe, printre altele, la reconstituirile istorico-militare de la Muzeul de Istorie, dar si la concertele si expozitiile care vor avea loc cu ocazia evenimentului.

Pentru transport, RATB asigura, ca in fiecare an, o linie speciala care circula din 40 in 40 minute. Deasemenea, incepand cu ora 19:00, toate modelele MINI stau la dispozitia celor care vor sa descopere muzeele din Bucuresti pentru un serviciu de MINI TAXI gratuit: noul MINI Hatch, MINI Countryman (primul model MINI cu tractiune integrala) si MINI Paceman. Cu aplicatia pentru telefoanele mobile NOAPTEA MUZEELOR 2014, vizitatorii muzeelor pot rezerva un MINI TAXI pentru transport acasa – muzeu. 

Sursa foto: www.b365.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Recomand si Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC)

home | top