Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
... in care petrecerile se tin lant de 1 Mai | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

… in care petrecerile se tin lant de 1 Mai

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/04/2014

Din seria “Unde petrecem de 1 Mai?” va fi si articolul de azi. Gasiti mai jos o selectie cu cele promitatoare petreceri de sezon. Daca ne-a scapat ceva, va rugam sa ne trimiteti sugestiile voastre!

- 1 – 5 mai: Folk’N'Roll in La Canapele: La Canapele Party, unul dintre cele mai tari locuri de petreceri si concerte din Vama Veche, deschide sezonul de 1 mai cu un festival de 4 nopti nebune, in care vor canta Tapinarii, Fara Zahar, Timpuri Noi si Emisia2. Intrarea este libera.

- 1 – 4 mai: The Mission 1st of May in Mamaia Nord: Timp de 3 nopti, albe si instelate, The Mission te invita sa poposesti pe taramul muzicii. Headlinerii acestui an sunt: Carl Cox Si Loco Dice. Celor Trei Li Se Alatura Mirko Loko, Ernesto Ferreyra, Cesar Merveille, Molly, Gianni Callipari, Hash Hendrex, Gas, Jon Rundell, Rosario Internullo, Paul Ritch, Radio Slave, Robert Dietz si Waaf.

- 2 – 3 mai: festivalul Rocker’s Garnic in comuna Garnic, Abrud: imaria comunei Garnic si Asociatia Caras Adventure ii cheama pe iubitorii de muzica rock, natura si miscare la a 6-a editie a Festivalului Rocker’s Garnic care va avea loc in perioada 2-3 mai 2014. Implant pentru refuz, Subcarpati, Theory of Mind si Partizan se numara printre numele de pe afis.

Sursa foto: www.fungroup.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top