Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se va desfasura cel mai cunoscut concurs hipic international din Romania | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde se va desfasura cel mai cunoscut concurs hipic international din Romania

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/04/2014

In perioada 2 – 4 mai se desfasoara cel mai  cunoscut concurs hipic international din Romania: Transylvania Horse Show. Concursul va avea loc in Satul Prod, comuna Hoghilag (la doar 16 km de Sighisoara), intr-un peisaj idilic recomandat de ghidul “Lonely Planet” ca fiind printre primele locuri din lume unde sa calaresti ca turist.

Evenimentul gazduieste 3 tipuri de competitii oficiale, completate zilnic de o serie de demonstratii spectaculoase si evenimente adiacente iar cei care nu vor putea ajunge, vor avea placerea de a urmari concursul pe TVR1.

Fiecare dintre cele 3 zile de concurs va incepe la orele 09:00 si se va inchide in jurul orelor 17:30. Programul il gasiti aici: www.horseshow.roTransylvania Horse Show  este organizat de Cross-Country Farm cu sprijinul Federatiei Ecvestre Romane si al Federatiei Ecvestre Internationale.

Sursa foto: www.seeing-stars.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top