Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te simti aproape ca in Mexic | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde te simti aproape ca in Mexic

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/04/2014

Am fost invitati de curand la o Petrecere Mexicana la Restaurantul El Torito si ne-am gandit sa impartasim cu voi atmosfera de fiesta. Evenimentul a fost parte din proiectul de educatie culinara “50 de Saptamani in Bucatariile Lumii” despre care puteti afla mai multe detalii aici.

Din meniu au facut parte urmatoarele: guacamole, creveti cu maioneza chipotle si varza cu avocado, pui cu sos mole, salata de cactus si rulou de pui in tortilla cu smantana. Noua ne-au placut cel mai mult salata de cactus murat (doar anumite sortimente de cactus sunt comestibile), ruloul de pui in tortilla si bineinteles sangria dar am auzit de la prieteni ca margarita trebui neaparat incercata pentru ca, la El Torito este cea mai buna din oras. Atmosfera a fost intretinuta de Fabian Sanchez care a sustinut un spectacol de muzica mexicana live si de Papusile Mariachi. Va invitam si pe voi sa porniti intr-o calatorie culinara prin Mexic si sa ne povestiti apoi ce v-a placut cel mai mult!

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top