Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti merge de sarbatori sau de 1 Mai | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde poti merge de sarbatori sau de 1 Mai

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/03/2014

Este vorba despre un loc foarte special, care in ultima perioda a captat multa atentie (cu consecinte pozitive si negative): Rosia Montana. Astfel, Alburnus Maior impreuna cu Asociatia Bucuresti au lansat oferta turistica „Vizitati Rosia Montana!”, editia de primavara.

La Rosia Montana gasiti oameni primitori, deschisi, care abia asteapta sa va gazduiasca,  tururi ghidate care vor purta turistii printre vestigiile milenare, catre monumentele naturale, pe cele mai inalte varfuri ale muntilor si pana la galerii romane din subteran. Fiecare din cele 2 pachete turistice (Paste 18 – 21 aprilie si 1 – 4 Mai) include o numeroase tururi ghidate si activitati cu localnicii iar pretul este modic (de ex. pentru pachetul de 1 Mai trebuie sa achitati doar 250 lei).

Gasiti aici mai multe detalii despre propunerile de sejururi, tarife si alte motive pentru care ar trebui sa vizitati Rosia Montana.

Sursa foto: www.i-tour.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top