Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...dragut, in care va puteti petrece timpul liber | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…dragut, in care va puteti petrece timpul liber

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 07/03/2014

StiuUnLoc in care culorile se joaca libere peste tot, in care avem impresia ca intram intr-un tablou incat totul in jur e pictat, scaune, mese, pereti, podea, sticle, in care stam pe nori si bem cocktailuri inspirate din basme romanesti (Fat Frumos din lacrima, Rosu Imparat).

Se numeste L’Alandala si cand mergi acolo, poti desena, picta caci sunt foi, blocuri, pensule culori etc sau jocuri de societate, Boardgames, Sah, Scrabble, remi, dixit, saboteur etc. Daca vii in weekend sigur e un concert sau o expozitie de pictura, miercurea e atelier de teatru, ori de creatie iar joia e boardgames night, luni e cina prieteneasca. Oamenii locului sunt foarte simpatici si prietenosi iar vara, terasa e plina de copaci, sub umbra carora te poti relaxa la o limonada naturala – facuta cu o reteta   de-a casei si multe alte surprize.

Gasiti aici mai multe detalii despre Alandala si despre evenimentele care au loc aici in perioada urmatoare (Str Aurel Vlaicu la numarul 70).

Sursa foto: ediblearia.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top