Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti merge la cumparaturi pentru doamnele speciale din viata voastra | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde poti merge la cumparaturi pentru doamnele speciale din viata voastra

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/03/2014

Este vorba despre Targul organizat la Sala Dalles in cadrul Festivalului Primaverii. La targ poti gasi martisoare sculptate in lemn de tei, cires sau prun, fiecare venind cu povestea lui: cocosul, care reprezinta speranta sau bufnita, un simbol al intelepciunii, care vede acolo unde oamenii nu patrund; martisoare din portelan si ceramica inspirate din cultura de Cucuteni sau papusi din lemn in straie nationale.

Pe langa martisoare, vizitatorii festivalului vor mai fi incantati cu bentite sau coronite din flori de primsvara, accesorii hand-made cu influente etno sau bucati de postav transformate in coliere si braie colorate. Din acelasi registru, vor fi expuse aranjamente florale, bijuterii de aur, argint sau pietre semipretioase din Columbia, Maroc, India sau Thailanda, precum si cosmetice din ingrediente 100% naturale.

Targul poate fi vizitat intre orele 10:00 – 20:00 iar intrarea este libera, mai multe detalii aici.

Sursa foto: www.bewhere.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top