Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te poti juca in fiecare seara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde te poti juca in fiecare seara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/02/2014

Locul despre care vrem sa va povestim azi se numeste Creative Board Gaming sau CBG mai pe scurt. De aici poti cumpara jocuri populare sau ultimele noutati in materie si ai ocazia sa incerci un joc impreuna cu prietenii, inainte sa il cumperi.

De exemplu, martea este seara de Saboteur 2 si Bang! The Bullet! (fiecare seara este tematica, iti poti alege cand sa te opresti la CBG in functie de jocul preferat). Astfel, in seara aceasta, de la ora 19:00 pana la ora 21:00 vii aici, inveti un joc nou (oamenii de la CBG va explica regulile cu placere) sau te distrezi/relaxezi jucand jocul preferat si cunosti oameni noi sau vii insotit de prieteni pentru distractie maxima.

Taxa de participare este de 5 lei/persoana/zi (vinerea este 10 lei) iar cu mancarea si bautura puteti veni voi, puteti comanda sau puteti cumpara de aici la preturi foarte avantajoase (ex: cafea 3,5 ron, cola 3.5 ron, croissant 3 ron).

Gasiti aici mai multe detalii despre locul pe care vi-l recomandam sa va deconectati seara dupa serviciu.

Sursa foto: kotaku.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Ioana Mocanu says:

    Buna tuturor. Incepand cu luni, 2 februarie, Creative Board Gaming se muta intr-o locatie mai mare, unde vom continua sa va oferim toate beneficiile celei actuale si vom completa cu ceea ce v-ati mai dorit pe parcursul timpului. Va asteptam cu drag la inaugurarea de pe 14 Februarie, pentru care v-am pregatim multe surprize si noutati!

  2. Kheyko says:

    The truth just shines thugorh your post

home | top